Skandi Trend Blog

Nyári nyitva tartás

2017/06/21

A Skandi Trend budaörsi üzlete július 1-től új, nyári nyitva tartással várja vásárlóit!

Mindennapi kerámiáink

2017/06/14

Nagymamáink idejében volt divat, hogy külön étkészletet tartottak fenn az ünnepi alkalmakra és a vasárnapi ebédre. A mindennapokban egy egyszerűbb, kevésbé díszes szettet használtak.

Ajándék ötletek különleges alkalmakra!

2017/06/08

Meghívást kaptál egy esküvőre? Esetleg a gyermeked pedagógusának keresel egy maradandó, különleges ajándékot? A Skandi Trend webáruházban biztosan megtalálod az ideális, szívhez szóló ajándékokat! Bizonytalan vagy? Ötletre lenne szükséged? Ebben is tudunk segíteni! Komplett ajándék szetteket is összeállítunk! A különleges ajándékokhoz különleges díszcsomagolást is adunk!

Terítéken a romantika!

2017/05/29

Igen, a cím most a szó szoros értelmében értendő! Hogyan terítsük meg az asztalt romantikusan? Az első, kézenfekvő válasz erre az, hogy tegyünk virágot az asztalra. Ez persze a legegyszerűbb módja a kivitelezésnek! A romantikus teríték megalkotása ennél azért összetettebb folyamat! A virágokon túl törekednünk kell a harmónia, az elegancia és a kiegyensúlyozottság megteremtésére is!

Újdonságok a GreenGate kínálatában!

2017/05/19

A GreenGate 2017-es tavasz-nyári kollekciója rengeteg újítást és meglepetést tartogat számunkra. A korábbi években megkedvelt romantikus-virágos irányvonal mellett immár kisebb-nagyobb kitekintéseket is láthatunk a márkánál.

Esküvői szezon - Terítéken a romantika!

2017/05/16

Lassan kezdődik az esküvői szezon! A nagy nap előtt rengeteg tennivalója van a fiatal párnak és a szűkebb családnak! A legcélszerűbb, ha felosztják a tennivalókat!

Pöttyös hangulatban!

2017/04/28

Piros, szürke, kék, zöld, menta rózsaszín és még pöttyös is. Neked melyik a kedvenced?

Valentin napi apróságaink.....

2017/04/06

Bár Magyarországon még újkeletű ünnepnek számít a Valentin nap megünneplése - a közbeszédben mindenesetre már benne van......

Húsvéti ötletelés

2017/04/06

A húsvéti dekoráció elkészítésére rengeteg inspirációt ad maga a természet..........Karácsony szelleme GreenGate-ben elmondva!

2017/01/05

ÚJÉVI JÁTÉK  
Csatlakozz - Karácsony szelleme GreenGate-ben elmondva! - játékunkhoz!

Tételek: 1 to 10 of 19 (2 Pages)