Alacsonyabb ár! Ékszertartó Elvina Gold Nagyobb

Ékszertartó Elvina Gold

CERBOWELV

Új termék

GreenGate ékszertartó Elvina Gold - Art deco stílusú - fehér alapon arany mintás kerámia ékszertartó vagy bonbonier. Ideális ékszerek és apró csokoládék tárolására!

Bővebb leírás

2 darab

3 294 Ft‎

-40%

5 490 Ft‎

Adatlap

MéretKözepes
Színfehér, arany
Anyagkerámia

Egyéb infó

Kerámia ékszertartó, vagy bonboniernek használható gyönyörű kiegészítő.

Elvina gold  - a GreenGate prémium kategóriájának a Gate Noir egyik gyönyörű darabja. A fehér alapon arany díszítésű, finom kerámia tartó minden női toalett-asztal legszebb dísze lesz. Praktikus nyakláncok, karkötők és gyűrűk tárolására. Apró bonbonok, cukorkák kínáló tálkájaként is használható. 

Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben a használata az aranyozás miatt nem ajánlott!

GreenGate

A GreenGate márkáról…

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sok minden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

GreenGate  GreenGate  GreenGate  GreenGate

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Ékszertartó Elvina Gold

Ékszertartó Elvina Gold

GreenGate ékszertartó Elvina Gold - Art deco stílusú - fehér alapon arany mintás kerámia ékszertartó vagy bonbonier. Ideális ékszerek és apró csokoládék tárolására!