Asztalterítő Tess white 150×150 Nagyobb

Asztalterítő Tess white 150×150

COTTAB150TES0102

Új termék

GreenGate asztalterítő Tess white 150×150 - Romantikus hangulatú, virágmintás négyzet alakú asztalterítő. 

Bővebb leírás

1 darab

15 990 Ft‎

Adatlap

Méret150×150 cm
Színfehér, virágos
Anyag100% pamut

Egyéb infó

Nyári hangulat otthonában! 


A GreenGate Tess white bájos asztalterítője elvarázsol  gyönyörű szép virágos dizájnjával. A színes virágok szinte ragyognak a sima fehér háttérben. Kombináld a szép virágos dizájnt a kollekció más termékeivel. Az asztalterítő egyszerű, praktikus és stílusos terítési elem.
Varázsold el vendégeidet egy ízletes vacsorával és a nyári hangulattal! 

Anyaga: 100% pamut
Méret: Szélesség: 150 cm | Hossz: 150 cm

Használat: Mosógépben 40 fokon mosható.

GreenGate

A GreenGate márkáról…

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

    

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Asztalterítő Tess white 150×150

Asztalterítő Tess white 150×150

GreenGate asztalterítő Tess white 150×150 - Romantikus hangulatú, virágmintás négyzet alakú asztalterítő.