Bambusz Gyerek étkészlet Ruby petit white 5 darabos

BAMKDS4PRUP0104

Új termék

GreenGate Bambusz Gyerek étkészlet Ruby petit white - Öt darabos komplett kisgyereknek való étkészlet bambuszból, vidám lányos mintával. 

Bővebb leírás

3 darab

5 990 Ft‎

Adatlap

Méret5 darabos szett
Színfehér, pink
Anyagbambusz, műanyag

Egyéb infó

A GreenGate immár  kisgyermekek számára is elkészítette első étkészleteit. A Ruby petite white bambusz  gyermek edénykészlet igazi különlegesség. Először a csodaszép rózsaszín virág- és pink kis szívmintája bűvöl el, másodsorban a praktikus és környezetbarát anyaga – a bambusz – ami miatt rögtön szívünkbe zárjuk az új, legkisebbeknek szóló termékeket.

Az ötrészes szett egy nagy étkezőtányérból, egy tálból, egy csészéből és egy gyermek evőeszköz készletből áll, amely törhetetlen bambusz melaminból készült. Nagy ajándék a kis hercegnők és a virág szerelmeseinek!

 Anyaga: 35% bambusz rost, 30% kukoricakeményítő, 5% faanyag, 30% melamin gyanta

Méretek: 25 cm x 9,5 cm x 24 cm

Tartalom: 5 részes

GreenGate

A GreenGate márkáról…

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

    

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Bambusz Gyerek étkészlet Ruby petit white 5 darabos

Bambusz Gyerek étkészlet Ruby petit white 5 darabos

GreenGate Bambusz Gyerek étkészlet Ruby petit white - Öt darabos komplett kisgyereknek való étkészlet bambuszból, vidám lányos mintával.