Bambusz tároló/uzsonnás doboz Constance white

BAMLBOCOS0104

Új termék

GreenGate Bambusz tároló/uzsonnás doboz Constance white - Dekoratív és romantikus hangulatú, virágmintás praktikus tárolódoboz bambuszból. A csodaszép virágmintás  bambusz doboz szilikonpánttal záródik. Ideális uzsonnás doboznak is!

Bővebb leírás

4 darab

5 990 Ft‎

Adatlap

MéretMéret: 19,8cmx12,8cmx6,5cm
Színfehér, virágos
Anyagbambusz

Egyéb infó

Dekoratív és praktikus tárolódoboz bambuszból. Vinnél be a munkahelyedre ételt, de nem találtál eddig olyan "uzsisdobozt", amit a kollégák előtt is bevállalhatsz? Akkor a Constance white finom rózsamintás  tárolódobozát épp neked találták ki... A doboz fedőt egy színben harmonizáló széles szilikongyűrű fogja és rögzíti.

Méret: 19,8 cm x 12,8 cm x 6,5cm

Anyaga: 40% bambuszszálak, 30% kukoricakeményítő, 30% melamin gyanta, szilikonpánt

Felhívjuk figyelmét, hogy a melamin tartalmú termékeket nem szabad melegíteni 70 ° C felett!
Ne használja őket magasabb hőmérsékletű ételekhez és italokhoz, és ügyeljen a mosogatógép beállításaira.

Mosogatógépben biztonságosan 70 ° C-ig mosható! Kérjük, használja a felső rekeszt!

Mikrohullámú sütőben tilos a használata!

GreenGate

A GreenGate márkáról…

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

    

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Bambusz tároló/uzsonnás doboz Constance white

Bambusz tároló/uzsonnás doboz Constance white

GreenGate Bambusz tároló/uzsonnás doboz Constance white - Dekoratív és romantikus hangulatú, virágmintás praktikus tárolódoboz bambuszból. A csodaszép virágmintás  bambusz doboz szilikonpánttal záródik. Ideális uzsonnás doboznak is!