Új Táska Rose dark blue Nagyobb

Táska Rose dark blue

NYLBAGSROS2203

Új termék

GreenGate Táska Rose dark blue - Steppelt anyagú, sötétkék alapon virágmintás nagy méretű válltáska. Trendi city bag a mindennapokra. 

Bővebb leírás

1 darab

14 990 Ft‎

Adatlap

MéretMérete: 38×10×32 cm
Színkék, pink, zöld
Anyagnylon

Egyéb infó

Táska Rose dark blue

Steppelt anyagú, sötétkék alapon virágmintás nagy méretű city bag táska. A hosszú pántok praktikussá teszik a táska használatát. Akár kézben, akár vállon hordva használod, imádni fogod a dizájnos 70-es évek stílusát felidéző táskát. Kozmetikai táska, pénztárca, kulcsok, naptár, füzetek....mind-mind elfér ebben a tágas válltáskában!

Anyaga: 100% nylon/poliészter

Mérete: 38×10×32 cm

GreenGate

A GreenGate márkáról…

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sok minden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

GreenGate  GreenGate  GreenGate  GreenGate

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Táska Rose dark blue

Táska Rose dark blue

GreenGate Táska Rose dark blue - Steppelt anyagú, sötétkék alapon virágmintás nagy méretű válltáska. Trendi city bag a mindennapokra.