24mm Meggy Fa

Mur389

Új termék

Muránói üvegékszer 24mm Meggy Fa - Ezüstkeretbe foglalt Millefiori virágmintákat megjelenítő üvegmedálok egyenesen Olaszországból!

Bővebb leírás

1 darab

7 990 Ft‎

Adatlap

Méret24 mm
Színzöld, piros, fehér
Anyagüveg, ezüst

Egyéb infó

Muránói üvegékszer 24mm Meggy Fa 

Életfa piros meggy és fehér virág motívumokkal - csodaszép zöld háttérben - Kitűnő ajándék ballagásra, fiatal, tizenéves lányoknak születésnapra, névnapra - az életfa az életet szimbolizálja. Tökéletes életkezdési ajándék...

Millefiori jelentése ezer virág, a muranói üvegművesek specialitása. Gyakorlott üvegmesterek készítik ezeket a színes üveggyöngyöket. Különböző színű üvegszálakat, üvegrudakat alakítanak, feldarabolják egymás mellé helyezik és kemencébe teszik. A hő hatására az üvegdarabkák egymásba olvadnak és kinyílnak a virágok, üvegmozaikok. A nálunk kapható medálok ezüst keretben vannak. Minden medálhoz tanúsítványt adunk.

Méret:24 mm

Muránói üvegékszer

 Muránói üvegékszerek – Ezüst keretbe zárt varázslatos színvilágú üvegmedálok egyenesen Olaszországból!

Az egyedi szín- és formavilágot felvonultató ezüst keretbe foglalt üvegmedálok egy évszázadok óta ismert és népszerű technika alkalmazásával készülnek. A Millefiori – ezer virág technika a Muránói üvegmesterek specialitása. Ezeket a csodás üveggyöngyöket gyakorlott üvegmesterek készítik. A különböző színű üvegszálakat, üveg rudakat feldarabolják, egymás mellé helyezik, majd kemencébe teszik. A hő hatására az üvegdarabkák egymásba olvadnak és kinyílnak a virágok, üvegmozaik. Nincs két egyforma darab. Minden medál egyedi és megismételhetetlen! Tökéletes ajándék minden alkalomra. Elegáns és stílusos kiegészítője a ruhatárnak!

Muránói üvegékszer  Muránói üvegékszer  Muránói üvegékszer  Muránói üvegékszer 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

24mm Meggy Fa

24mm Meggy Fa

Muránói üvegékszer 24mm Meggy Fa - Ezüstkeretbe foglalt Millefiori virágmintákat megjelenítő üvegmedálok egyenesen Olaszországból!