Bloomingville Geometriai mintával Szappanadagoló Nagyobb

Szappanadagoló Geometriai mintával

79500006

Új termék

Bloomingville Geometriai mintával Szappanadagoló - Elegáns, art deco stílusú, geometriai mintás utántölthető szappanadagoló. Varázslatos fürdőszobai kiegészítők otthonodba!

Bővebb leírás

2 darab

8 990 Ft‎

Adatlap

MéretMéret: 19 cm Átmérő: 7 cm
Színpink, lila
Anyagkerámia

Egyéb infó

Teremtsen fürdőjében a modern és elegáns hangulatot.  A mindennapi termékek formájában megjelenő modern stílus a béke és a pihenés óráit egyedülálló pillanatokká alakítják.
Méret: 19 cm 
Átmérő: 7 cm
Anyaga: kerámia 
Szín: rózsaszín / lila

Bloomingville

Bloomingville - dekorációk és otthoni kiegészítők

A Bloomingville márkát  a dán tervező, Betina Stampe a 2000-ben alapította meg a skandináv stílus és életmód iránti szenvedélye miatt. A Bloomingville márka a skandináv közvetlenség sikeres megtestesítője. Sikerének kulcsa a skandináv egyszerűség, a retro és a romantika sikeres kombinációjában rejlik.  A letisztult formavilág és a nosztalgikus hangulat egyszerre érhető tetten termékeikben!

A kiváló minőségű és vizuálisan vonzó termékek többsége saját gyártásból származik, és szokatlan vintage stílusú tárgyakkal egészül ki. A stílus mindig terméktípus függő. A termékpalettában fellelhetőek egyrészt a természetes, durva és feldolgozatlan karizmával rendelkező termékek, másrészt a nosztalgikus skandináv csavarral megálmodott termékek. Ezeket egészítik ki a gyönyörű barokk megjelenésű tárgyak reprodukciói, amelyeket a francia Brocante stílus ihletett.

 A Bloomingville márka termékeit természetes színek és egyenetlen formák jellemzik. A finom mintákat általában hiába keressük. A Bloomingville termékeket inkább nagyszabású minták, egyszerű nyomatok és egyszínű sorozatok jellemzik.  A kiváló minőségű anyagok és a gyönyörű színek jellemzik a márka minden egyes termékét. Ha különleges dekorációra vágyunk – a Bloomingville-nél garantáltan megtaláljuk. Cseresznye – és ananász dekorációk igazi modern hangulatot csempésznek az otthonokba. Ha az otthon melegségét szeretnénk hangsúlyozni, akkor sem fogunk csalódni, hiszen a Bloomingville takarók minden igényt kielégítenek.

Bloomingville  Bloomingville  Bloomingville Bloomingville 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Szappanadagoló Geometriai mintával

Szappanadagoló Geometriai mintával

Bloomingville Geometriai mintával Szappanadagoló - Elegáns, art deco stílusú, geometriai mintás utántölthető szappanadagoló. Varázslatos fürdőszobai kiegészítők otthonodba!