Bloomingville Olof Szappanadagoló, fekete Nagyobb

Szappanadagoló Olof, fekete

79600000

Új termék

Bloomingville Szappanadagoló Olof, fekete - Modern és stílusos, geometrikus formavilágú szappanadagoló fekete színben. Elegáns, art deco stílusú fürdőszobai kiegészítők otthonodba!

Bővebb leírás

2 darab

2 990 Ft‎

Adatlap

MéretMéret: 18 cm Átmérő: 9 cm
SzínFekete
Anyagkerámia, fém

Egyéb infó

Teremtsen fürdőjében a modern és elegáns hangulatot.  A mindennapi termékek formájában megjelenő modern stílus a béke és a pihenés óráit egyedülálló pillanatokká alakítják.

Méret: 18 cm 
Átmérő: 9 cm 
Anyaga: kerámia 
Szín: fekete

Bloomingville

Bloomingville - dekorációk és otthoni kiegészítők

A Bloomingville márkát  a dán tervező, Betina Stampe a 2000-ben alapította meg a skandináv stílus és életmód iránti szenvedélye miatt. A Bloomingville márka a skandináv közvetlenség sikeres megtestesítője. Sikerének kulcsa a skandináv egyszerűség, a retro és a romantika sikeres kombinációjában rejlik.  A letisztult formavilág és a nosztalgikus hangulat egyszerre érhető tetten termékeikben!

A kiváló minőségű és vizuálisan vonzó termékek többsége saját gyártásból származik, és szokatlan vintage stílusú tárgyakkal egészül ki. A stílus mindig terméktípus függő. A termékpalettában fellelhetőek egyrészt a természetes, durva és feldolgozatlan karizmával rendelkező termékek, másrészt a nosztalgikus skandináv csavarral megálmodott termékek. Ezeket egészítik ki a gyönyörű barokk megjelenésű tárgyak reprodukciói, amelyeket a francia Brocante stílus ihletett.

 A Bloomingville márka termékeit természetes színek és egyenetlen formák jellemzik. A finom mintákat általában hiába keressük. A Bloomingville termékeket inkább nagyszabású minták, egyszerű nyomatok és egyszínű sorozatok jellemzik.  A kiváló minőségű anyagok és a gyönyörű színek jellemzik a márka minden egyes termékét. Ha különleges dekorációra vágyunk – a Bloomingville-nél garantáltan megtaláljuk. Cseresznye – és ananász dekorációk igazi modern hangulatot csempésznek az otthonokba. Ha az otthon melegségét szeretnénk hangsúlyozni, akkor sem fogunk csalódni, hiszen a Bloomingville takarók minden igényt kielégítenek.

Bloomingville  Bloomingville  Bloomingville Bloomingville 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Szappanadagoló Olof, fekete

Szappanadagoló Olof, fekete

Bloomingville Szappanadagoló Olof, fekete - Modern és stílusos, geometrikus formavilágú szappanadagoló fekete színben. Elegáns, art deco stílusú fürdőszobai kiegészítők otthonodba!