Alacsonyabb ár! Bloomingville Olof Fogkefetartó szürke Nagyobb

Fogkefetartó Olof szürke

79605166

Új termék

Fogkefetartó Olof szürke - Modern és stílusos, geometrikus formavilágú fogkefetartó szürke színben. Elegáns, art deco stílusú fürdőszobai kiegészítők otthonodba!

Bővebb leírás

2 darab

1 343 Ft‎

-25%

1 790 Ft‎

Adatlap

MéretMéret: 11 cm Átmérő: 7,5 cm
Színszürke
Anyagkerámia

Egyéb infó

Modern és stílusos kiegészítők a fürdőszobába. A Bloomingville Olof kollekciójának letisztult geometrikus formavilága igazi skandináv hangulatot varázsol a vizes helyiségeidben is!


Méretei: 11 cm 
Átmérő: 7,5 cm
Anyaga: kerámia 
Szín világos szürke

Bloomingville

Bloomingville - dekorációk és otthoni kiegészítők

A Bloomingville márkát  a dán tervező, Betina Stampe a 2000-ben alapította meg a skandináv stílus és életmód iránti szenvedélye miatt. A Bloomingville márka a skandináv közvetlenség sikeres megtestesítője. Sikerének kulcsa a skandináv egyszerűség, a retro és a romantika sikeres kombinációjában rejlik.  A letisztult formavilág és a nosztalgikus hangulat egyszerre érhető tetten termékeikben!

A kiváló minőségű és vizuálisan vonzó termékek többsége saját gyártásból származik, és szokatlan vintage stílusú tárgyakkal egészül ki. A stílus mindig terméktípus függő. A termékpalettában fellelhetőek egyrészt a természetes, durva és feldolgozatlan karizmával rendelkező termékek, másrészt a nosztalgikus skandináv csavarral megálmodott termékek. Ezeket egészítik ki a gyönyörű barokk megjelenésű tárgyak reprodukciói, amelyeket a francia Brocante stílus ihletett.

 A Bloomingville márka termékeit természetes színek és egyenetlen formák jellemzik. A finom mintákat általában hiába keressük. A Bloomingville termékeket inkább nagyszabású minták, egyszerű nyomatok és egyszínű sorozatok jellemzik.  A kiváló minőségű anyagok és a gyönyörű színek jellemzik a márka minden egyes termékét. Ha különleges dekorációra vágyunk – a Bloomingville-nél garantáltan megtaláljuk. Cseresznye – és ananász dekorációk igazi modern hangulatot csempésznek az otthonokba. Ha az otthon melegségét szeretnénk hangsúlyozni, akkor sem fogunk csalódni, hiszen a Bloomingville takarók minden igényt kielégítenek.

Bloomingville  Bloomingville  Bloomingville Bloomingville 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írd meg véleményed

Fogkefetartó Olof szürke

Fogkefetartó Olof szürke

Fogkefetartó Olof szürke - Modern és stílusos, geometrikus formavilágú fogkefetartó szürke színben. Elegáns, art deco stílusú fürdőszobai kiegészítők otthonodba!