Bambusz pohár Alva white
  • Bambusz pohár Alva white
  • Bambusz pohár Alva white

Bambusz pohár Alva white

Ft1,490.00

GreenGate Bambusz pohár Alva white- Pasztell kék és szürke mintás  bambusz pohár kerti partikra születésnapokra és gyerekek reggelijéhez! Praktikus és dekoratív környezetbarát bambusz termék. Zero west termék.

Quantity

A GreenGate 2020-as új tavaszi/nyári kollekciójának Alva white étkészlete a megnyugtató pasztell színekkel és mintával varázslatos hangulatot teremt az étkezőasztalon. A bambusz poharak és tányérok elegáns, világoskék és szürke dizájnja nagyon jól kombinálható például a GreenGate Everyday kollekciójának termékeivel. A környezettudatos fül nélküli bambusz pohár tökéletes választás egy kerti partira vagy születésnapra is.

Anyaga: 40% bambuszszálak, 30% kukoricakeményítő, 30% melamin gyanta
Magassága: 9,5 cm
Átmérő: 8 cm

Felhívjuk figyelmét, hogy a melamin tartalmú termékeket nem szabad melegíteni 70 ° C felett!
Ne használja őket magasabb hőmérsékletű ételekhez és italokhoz, és ügyeljen a mosogatógép beállításaira.

Mosogatógépben biztonságosan 70 ° C-ig mosható! Kérjük, használja a felső rekeszt!

Mikrohullámú sütőben tilos a használata!

.

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

.

.

BAMCUPALV0106

Data sheet

Size
Térfogat: 2 dl
Colour
kék, szürke, fehér
Anyag
bambusz