Bambusz gyerek étkészlet Ellison pale pink 5 darabos
  • Bambusz gyerek étkészlet Ellison pale pink 5 darabos

Bambusz gyerek étkészlet Ellison pale pink 5 darabos

Ft5,990.00

Bambusz gyerek étkészlet Ellison pale pink 5 darabos - Öt darabos komplett kisgyereknek való étkészlet bambuszból, vidám nyárias mintával. 

Quantity

A GreenGate immár kisgyermekek számára is elkészítette első étkészleteit. Az Ellison pale pink bambusz  gyermek edénykészlet igazi különlegesség. Először a varázslatos nyári hangulatú, tengerparti mintája bűvöl el, másodsorban a praktikus és környezetbarát anyaga – a bambusz – ami miatt rögtön szívünkbe zárjuk az új, legkisebbeknek szóló termékeket.

Az ötrészes szett egy nagy étkezőtányérból, egy tálból, egy csészéből és egy gyermek evőeszköz készletből áll, amely törhetetlen bambusz melamin-ból készült. Az étkező szettet dekoratív papírdobozba csomagolva szállítjuk – így tökéletes ajándék is lehet kisgyerekes családok számára!

Anyaga: 40% bambuszszálak, 30% kukoricakeményítő, 30% melamin gyanta

Méretek: 25 cm x 9,5 cm x 24 cm

Tartalom: 5 részes

Felhívjuk figyelmét, hogy a melamin tartalmú termékeket nem szabad melegíteni 70 ° C felett!
Ne használja őket magasabb hőmérsékletű ételekhez és italokhoz, és ügyeljen a mosogatógép beállításaira.

Mosogatógépben biztonságosan 70 ° C-ig mosható! Kérjük, használja a felső rekeszt!

Mikrohullámú sütőben tilos a használata!

.

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

.

.

BAMKDS4PESO1904

Data sheet

Size
5 darabos szett
Colour
fehér, pink
Anyag
bambusz, műanyag


You might also like