• -20%
Ib Laursen Fa tálca, hat rekesszel
  • Ib Laursen Fa tálca, hat rekesszel
  • Ib Laursen Fa tálca, hat rekesszel
  • Ib Laursen Fa tálca, hat rekesszel

Fa tálca, hat rekesszel

Ft14,990.00
Ft11,992.00 - 20% kedvezménnyel

Ib Laursen Fa tálca, hat rekesszel - Fából készült, dekoratív tárolóelem, hat rekesszel és praktikus füllel ellátva, ami megkönnyíti a hordozását. Ideális kiegészítője a vintage stílusú konyháknak és konyhakerteknek. 

Quantity
Last items in stock

Fából készült, dekoratív tárolóelem, hat rekesszel és praktikus füllel ellátva, ami megkönnyíti a hordozását. Ideális kiegészítője a vintage stílusú konyháknak és konyhakerteknek. Vidéki stílusú, feliratot is tartalmazó fatároló rekeszekkel. 

Szín: Barna

Méretek: 37× 10,5 × 54 cm

Anyag:Fa

.

Dánia legrégebbi városa Ribe – itt található az Ib Laursen cég központja. A családi tulajdonban lévő cég nevét magáról az alapítóról kapta. Az Ib Laursen termékek már évtizedek óta nélkülözhetetlen kiegészítői a skandináv háztartásoknak.
A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

.

.

    

5255-14

Data sheet

Size
Méretek: 37× 10,5 × 54 cm
Colour
barna
Anyag
fa