Ib Laursen Fém kosár 2 darabos szett
  • Ib Laursen Fém kosár 2 darabos szett
  • Ib Laursen Fém kosár 2 darabos szett

Fém kosár 2 darabos szett

Ft19,990.00

Ib Laursen Fém kosár 2 darabos szett - Dekoratív és praktikus fém kosár szett. Ideális hálószobába, nappaliba vagy előszobába akár nagyobb dolgok tárolására is!

Quantity
Last items in stock

Fém hálós, nagy méretű, univerzális tároló kosár szett az Ib Laursentől. Ideális a hálószobában vagy nappaliban takarók, párnák vagy újságok tárolására.

Átmérő  27 cm és 32,5 cm 
Magasság: 30 és 32 cm
Anyag: fém
Szín: cink

.

Dánia legrégebbi városa Ribe – itt található az Ib Laursen cég központja. A családi tulajdonban lévő cég nevét magáról az alapítóról kapta. Az Ib Laursen termékek már évtizedek óta nélkülözhetetlen kiegészítői a skandináv háztartásoknak.
A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

.

.

    

5758-18

Data sheet

Size
Átmérő 27 cm és 32,5 cm
Magasság: 30 és 32 cm
Colour
cink
Anyag
fém