Brick mould box w/handles UNIQUE
  • Brick mould box w/handles UNIQUE
  • Brick mould box w/handles UNIQUE

Brick mould box w/handles UNIQUE

Ft6,990.00

Ib Laursen Brick mould box w/handles UNIQUE

Quantity

The box was made in India from old, used brick moulds. Metal fittings and metal handles have been fitted. There may be cracks, fissures and splinters in the wood. This is unavoidable, as old, used brick moulds have been used to make the box. There will be rust and marks on the metal, which is a deliberate choice on our part to make the box look old and raw. The wood type is unknown.

Size: W: 25 H: 8 L: 30

Material: Wood, Metal

.

Dánia legrégebbi városa Ribe – itt található az Ib Laursen cég központja. A családi tulajdonban lévő cég nevét magáról az alapítóról kapta. Az Ib Laursen termékek már évtizedek óta nélkülözhetetlen kiegészítői a skandináv háztartásoknak.
A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

.

.

    

3588-00

Data sheet

Size
W: 25 H: 8 L: 30
Colour
brown
Anyag
Wood, Metal


You might also like