Brick mould single UNIQUE

Ft5,990.00

Ib Laursen Brick mould single UNIQUE

Quantity

Wooden moulds were in India used to make handmoulded bricks. The clay is put in the mould, where it is pressed and shaken, and the brick is taken out, so it can lie in the sun and dry – and the mould is now ready to make the next brick. All brick moulds are unique as to wood type, age and appearance.

W: 15 H: 9,5 L: 31

Size: wood, metal

.

Dánia legrégebbi városa Ribe – itt található az Ib Laursen cég központja. A családi tulajdonban lévő cég nevét magáról az alapítóról kapta. Az Ib Laursen termékek már évtizedek óta nélkülözhetetlen kiegészítői a skandináv háztartásoknak.
A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

IbLaurse3n.jpg IbLaursen2.jpg IbLaursen.jpg Ib5.jpg

2344-00

Data sheet

Size
W: 15 H: 9,5 L: 31
Colour
brown
Anyag
wood


You might also like