Négy évszak vidéken
  • Négy évszak vidéken

Négy évszak vidéken

Ft5,790.00

Négy évszak vidéken - Csodás pillanatképek a vidék hangulatos világáról, a falusi élet nyugalmáról. Hasznos tudnivalók, ötletek és tippek a falusi élet kiteljesedéséhez.

Quantity

Schell-Sali Réka – Tahin-Röszler Judit: Négy évszak vidéken

Romantikus történetbe ágyazott, gyönyörű képekkel illusztrált praktikus útmutató könyv vidékre költözőknek és álmodozó városiaknak. Csodás pillanatképek a vidék hangulatos világáról, a falusi élet nyugalmáról. Hasznos tudnivalók, ötletek és tippek a falusi élet kiteljesedéséhez.

A könyv négy évszakon keresztül vezet végig a kerti tennivalókon. Betakarítási kisokos, komposztálási tudnivalók, újrahasznosítási ötletek, biokertészeti praktikák. A könyv fellapozói csodás évszakhoz kapcsolódó ínycsiklandó receptekkel ismerkedhetnek meg.  Különleges falusi ízekkel helyi alapanyagokból elkészítve. Emellett olyan kézműves technikákba is beavatja olvasóit a szerző, mint a bútorfestés, a kárpitozás és az izgalmas transzferálás.   

A könyv csodás fotóinak elkészüléséhez a Skandi Trend is hozzájárult. A megörökített gyönyörű pillanatképeken a dán GreenGate porcelánjait, kerámiáit és textileit, illetve a dán La Finesse termékeit is megcsodálhatjátok.

kap01

Data sheet

Colour
Színes
Anyag
papír