La Finesse Fogantyú Heart Red
  • La Finesse Fogantyú Heart Red

Bútorfogantyú Porcelán Heart Red

Ft1,090.00

La Finesse Bútorfogantyú Porcelán Heart Red - Szzív mintás, különleges és egyedi porcelánfogantyú otthonod régi és megunt bútorainak megújítására!

Quantity
Last items in stock

Vidám gyerekszobákba és romantikus hangulatú otthonokba  illő porcelánfogantyú. A fehér alapon piros-fehér pöttyös szív mintás bútorgombok bármilyen unalmas komódot vagy szekrényt új ruhába öltöztetnek.

Anyaga: kerámia, fém

Átmérő: 4,1 cm

porcelán fogantyúk minőségi porcelánból készülnek, különleges egyedi kialakítással rendelkeznek. A porcelán fogantyúink otthonod és bútoraid hangulatos díszei lehetnek! Akár kombinálhatod porcelán fogantyúinkat más dekorációs elemekkel, de önmagukban díszként is szépen mutatnak. Legyen szó egy régi komódról, egy kis dobozkáról.

.

A dánok tökéletesen tudják, hogy mi kell az otthonunkba ahhoz, hogy ott jól érezhessük magunkat.  A La Finesse márka csodaszép  otthoni kiegészítőkkel és díszítésekkel kápráztat el. A francia varázs tetten érhető mind a porcelán fogantyúkon, az elegáns bőrfogantyúkon, mind a vintage hangulatú képkereteken. A dán márka humoros feliratú tábláival tökéletes kiegészítői és lezárásai lesznek otthonod berendezésének.

.

.

    

kn619st

Data sheet

Size
Átmérő: 4,1 cm
Colour
fehér, piros
Anyag
porcelán, fém