La Finesse Fogantyú Kék Virág
  • La Finesse Fogantyú Kék Virág
  • La Finesse Fogantyú Kék Virág
  • La Finesse Fogantyú Kék Virág
  • La Finesse Fogantyú Kék Virág

Bútorfogantyú Porcelán Kék Virág

Ft1,290.00

La Finesse Bútorfogantyú Porcelán Kék Virág - Különleges és egyedi porcelánfogantyúk otthonod régi és megunt bútorainak megújítására!

Quantity

Csodaszép - marokkói stílusban megálmodott porcelán bútorgomb a dán La Finesse gyártótól. Kitűnő választás a világos vagy fehér bútorok megújítására. 

Anyaga: porcelán

Átmérő: 4 cm

porcelán fogantyúk minőségi porcelánból készülnek, különleges egyedi kialakítással rendelkeznek. A porcelán fogantyúink otthonod és bútoraid hangulatos díszei lehetnek! Akár kombinálhatod porcelán fogantyúinkat más dekorációs elemekkel, de önmagukban díszként is szépen mutatnak. Legyen szó egy régi komódról, egy kis dobozkáról.

.

A dánok tökéletesen tudják, hogy mi kell az otthonunkba ahhoz, hogy ott jól érezhessük magunkat.  A La Finesse márka csodaszép  otthoni kiegészítőkkel és díszítésekkel kápráztat el. A francia varázs tetten érhető mind a porcelán fogantyúkon, az elegáns bőrfogantyúkon, mind a vintage hangulatú képkereteken. A dán márka humoros feliratú tábláival tökéletes kiegészítői és lezárásai lesznek otthonod berendezésének.

.

.

    

kn1086st

Data sheet

Size
Átmérő: 4 cm
Colour
fehér, kék
Anyag
porcelán, fém