Bútorfogantyú Porcelán Sarah krém, arany
  • Bútorfogantyú Porcelán Sarah krém, arany

Bútorfogantyú Porcelán Sarah krém, arany

Ft1,090.00

La Finesse Bútorfogantyú Porcelán Sarah krém, arany - Vintage hangulatú, krém színű, arany csíkokkal díszített porcelán bútorfogantyú, bronz színű foglalattal. 

Quantity
Last items in stock

Vintage hangulatú, krém színű, arany csíkokkal díszített porcelán bútorfogantyú, bronz színű foglalattal a dán La Finesse gyártótól. 

porcelán fogantyúk minőségi porcelánból készülnek, különleges egyedi kialakítással rendelkeznek. A porcelán fogantyúink otthonod és bútoraid hangulatos díszei lehetnek! Akár kombinálhatod porcelán fogantyúinkat más dekorációs elemekkel, de önmagukban díszként is szépen mutatnak. Legyen szó egy régi komódról, egy kis dobozkáról.

Anyaga: porcelán, fém

Átmérő: 4 cm

.

A dánok tökéletesen tudják, hogy mi kell az otthonunkba ahhoz, hogy ott jól érezhessük magunkat.  A La Finesse márka csodaszép  otthoni kiegészítőkkel és díszítésekkel kápráztat el. A francia varázs tetten érhető mind a porcelán fogantyúkon, az elegáns bőrfogantyúkon, mind a vintage hangulatú képkereteken. A dán márka humoros feliratú tábláival tökéletes kiegészítői és lezárásai lesznek otthonod berendezésének.

.

.

    

kn5

Data sheet

Size
Átmérő: 4 cm
Colour
krém, bronz
Anyag
porcelán, fém