La Finesse Fogantyú Pink Szív
  • La Finesse Fogantyú Pink Szív

Bútorfogantyú Pink Szív

Ft1,190.00

La Finesse bútorogantyú Pink Szív- Különleges és egyedi porcelánfogantyúk otthonod régi és megunt bútorainak megújítására!

Quantity

Rózsaszín szívet ábrázoló porcelánfogantyú. 

Romantikus és vidám stílusú , rózsaszín szív mintás porcelán bútorfogantyú nemcsak lányszobákba! Teremts romantikus és bohém hangulatot otthonodban! Ennek legegyszerűbb és legolcsóbb megvalósítására elég, ha lecseréled a meglévő bútoraid bútorgombjait! Válogass a dán La Finesse cég kiváló minőségű porcelán bútorgombjai között!

Egyszerűen csavard át a bútorgomb menetes rúdját a lyukon keresztül és rögzítsd hátul az anyával. Kombináld a különböző bútorgombokat a bohém hatás eléréséhez! 

Anyaga: porcelán, fém

Bútorgomb átmérő: 4,1 cm

menetátmérő: 4 mm

.

A dánok tökéletesen tudják, hogy mi kell az otthonunkba ahhoz, hogy ott jól érezhessük magunkat.  A La Finesse márka csodaszép  otthoni kiegészítőkkel és díszítésekkel kápráztat el. A francia varázs tetten érhető mind a porcelán fogantyúkon, az elegáns bőrfogantyúkon, mind a vintage hangulatú képkereteken. A dán márka humoros feliratú tábláival tökéletes kiegészítői és lezárásai lesznek otthonod berendezésének.

.

.

    

kn466st

Data sheet

Size
Átmérő: 4,1 cm
Colour
fehér, pink
Anyag
porcelán, fém