Bútorfogantyú Porcelán Pöttyös
  • Bútorfogantyú Porcelán Pöttyös
  • Bútorfogantyú Porcelán Pöttyös

Bútorfogantyú Porcelán Ezüst pöttyös

Ft1,290.00

La Finesse Bútorfogantyú Porcelán Ezüst pöttyös - Romantikus hangulatú, ezüst pöttyös mintával díszített porcelán bútorfogantyú, ezüst színű foglalattal. 

Quantity

Romantikus hangulatú, ezüst pöttyös mintával díszített porcelán bútorfogantyú, ezüst színű foglalattal a dán La Finesse gyártótól.  A porcelán fogantyúk minőségi porcelánból készülnek, különleges egyedi kialakítással rendelkeznek. A porcelán fogantyúink otthonod és bútoraid hangulatos díszei lehetnek! Akár kombinálhatod porcelán fogantyúinkat más dekorációs elemekkel, de önmagukban díszként is szépen mutatnak. Legyen szó egy régi komódról, egy kis dobozkáról.

Egyszerűen csavard át a bútorgomb menetes rúdját a lyukon keresztül és rögzítsd hátul az anyával. Kombináld a különböző bútorgombokat a bohém hatás eléréséhez! 

Anyaga: porcelán, fém

Bútorgomb átmérő: 4,1 cm

Menetátmérő: 4 mm

.

A dánok tökéletesen tudják, hogy mi kell az otthonunkba ahhoz, hogy ott jól érezhessük magunkat.  A La Finesse márka csodaszép  otthoni kiegészítőkkel és díszítésekkel kápráztat el. A francia varázs tetten érhető mind a porcelán fogantyúkon, az elegáns bőrfogantyúkon, mind a vintage hangulatú képkereteken. A dán márka humoros feliratú tábláival tökéletes kiegészítői és lezárásai lesznek otthonod berendezésének.

.

.

    

kn1140

Data sheet

Size
Átmérő: 4,1 cm
Colour
fehér, ezüst
Anyag
porcelán, fém