Adventi kalendárium tábla, fehér
  • Adventi kalendárium tábla, fehér
  • Adventi kalendárium tábla, fehér

Adventi kalendárium tábla, fehér

Ft11,490.00

GreenGate Adventi kalendárium tábla, fehér - Adventi kalendárium tábla - karácsonyi szimbólumokkal, pici horgokkal az ajándékoknak. 

Quantity
Out-of-Stock

Apró pici ajándékok...teszik izgalmassá és édessé a karácsonyig tartó várakozást...


GreenGate fehér színű adventi naptárában kis horoggal rögzíthetőek az apró kis meglepetések. A különféle szimbólumokkal díszített rács igazi karácsonyi hangulatot varázsol otthonodba. Lepd meg a családot és élvezd az örömöt, amit a kalendárium nap, mint nap elhoz számotokra...

Méret: 50×60 cm

Anyaga: sárgaréz

Szín: fehér

.

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

.

.

BRACALA0104

Data sheet

Size
50×60
Colour
fehér
Anyag
fém