• New
Maileg Metal Ornament, Guard 2ass
  • Maileg Metal Ornament, Guard 2ass
  • Maileg Metal Ornament, Guard 2ass
  • Maileg Metal Ornament, Guard 2ass

Metal Ornament, Guard 2ass

Ft3,990.00

Maileg Metal Ornament, Guard 2ass

Quantity

Decorate your home and Christmas tree with metal ornaments. They are beautiful handpainted and some further decorated with ribbons. Mix all the different Maileg ornaments to create a personal collection.

Height : 8 cm

Age: For decoration only
Washing instruction: Surface wash
Material: Metal.

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

.

    

14-0507-00

Data sheet

Size
4,5 cm
Colour
white, silver, gold
Anyag
metal


You might also like