Metal Ornament Small Drum, red
  • Metal Ornament Small Drum, red
  • Metal Ornament Small Drum, red
  • Metal Ornament Small Drum, red
  • Metal Ornament Small Drum, red

Metal Ornament Small Drum, red

Ft2,990.00

Maileg Metal Ornament Small Drum red

Quantity
Last items in stock

Decorate your home and Christmas tree with metal ornaments. They have beautiful hand-painted details. Mix all the different Maileg ornaments to create a personal collection.

Height:  3 cm

Width:   2.5 cm

Material: metal

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
14-1504-00

Data sheet

Size
Height: 3 cm Width: 2.5 cm
Colour
white, red
Anyag
metal