Ajtódísz tobozból, ezüst kicsi
  • Ajtódísz tobozból, ezüst kicsi
  • Ajtódísz tobozból, ezüst kicsi

Ajtódísz tobozból, ezüst kicsi

Ft14,990.00

GreenGate Ajtódísz tobozból, ezüst kicsi - Tobozból készült dekoratív ajtódísz, ezüstös-fehér színhatással

Quantity
Last items in stock

Ajtódísz tobozból, havas, kicsi

Toboz koszorú havas dizájnban, két méretben. Akaszt a bejárati ajtódra vagy használd adventi koszorú alapnak. Díszítsd ki szalagokkal, díszekkel, bogyókkal, ragassz rá négy gyertyát és kész is van a csodaszép adventi koszorúd! Ha karácsonyi ajtódíszt szeretnél, akkor karácsonyi gömbökkel, csillagokkal, figurákkal is díszítheted.

Anyaga: toboz

Mérete: külső átmérő: 30 cm, belső átmérő: 9 cm, mélysége: 10 cm

.

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

.

.

XMAWRESHAI0102

Data sheet

Size
Kicsi
Colour
Ezüst
Anyag
Toboz