Szállítás és Fizetés

A SKANDI Trend webáruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja az ÁSZF-ben foglalt üzletszabályzatot és tisztában van a rendelés menetével.
A SKANDI Trend Kft. megtesz mindent Önökért a fizetésben és a kiszállításban is! Kérjük a problémák megelőzése érdekében olvassa el az Általános Szerződési Feltételekben a szállításra és a fizetésre vonatkozó feltételeinket!


Fizetési lehetőségek:

1. Előre utalás: 10918001-00000080-27660005 (UniCredit Bank) számlaszámra.

2. Bankkártyás fizetés: Folyamatban

3. PayPal

4. Utánvéttel való fizetés: A csomagjainkat a Fáma futárszolgálat szállítja, a Csomagpiac Kft megbízásából. A megrendelés összegét a futárnál kell fizetni.

5. Személyes átvétel a boltban: Készpénz és bankkártyás fizetés is lehetséges.

Szállítási lehetőségek:

A szállítási díjaink: (A szállítás díjai tartalmazzák az ÁFÁ-t)

Vásárlási érték (Ft): Szállítási díj (Ft):


1 - 14.999                   990

15.000 -                       ingyenes

14.999 Ft-ig az utánvét díja 990 Ft.

Amennyiben a megrendelés összege meghaladja a 15 000 Ft-ot, abban az esetben a SKANDI Trend Kft. átvállalja a szállítási költséget!1. A termékek szállítását a DPD futárszolgálat biztosítja. A szállítást max. 30 kg-ig vállalják a cégek. Postafiók címekre árut nem szállítunk! 
    Az első kiszálítás során át nem vett csomagokat még egy alkalommal kiküldjük, a szállítási díjat ez alkalommal is felszámítjuk! Amennyiben a második kiszállítás eseten sem kerül átvételre a csomag - a harmadik kiszállításra csak a rendelés összegének és a három kiszálltási díj összegének banki átutalása esetén kerülhet sor. A harmadik sikertelen kiszállítás után a megrendelt termékeket a Skandi Trend budaörsi boltjában, személyesen lehet átvenni. 

2. Pickup Csomagpont: Folyamatban

3. Foxpost: Folyamatban

4. Személyes átvétel Előre egyeztetés után a Skandi Trend üzletében személyes átvételre is van lehetőség! Miután a csomag elkészült és személyesen átvehető, küldünk Önnek egy email-t. Az átvételt megerősítő email-t követően 10 munkanap áll rendelkezésre a csomag átvételére! A 10 munkanap leteltével a rendelést töröljük! A Skandi Trend üzletben készpénz és bankkártyás fizetés is lehetséges! (ebben az estben nincs szállítási díj) 

Személyes átvétel:

Skandi Trend üzlet címe: Budaörs, Hegyalja u. 16.

Nyitvatartás:

Hétfő: zárva

Kedd: 10.00-15.30 óra

Szerda: 10.00-15.30 óra

Csütörtök: 10.00-15.30 óra

Péntek: zárva

Szombat: 10.00-13.00 óra ( Nyáron június 15-től szombatonként ZÁRVA tartunk)

Vasárnap: zárva 

A hét többi napján (hétfő,péntek) telefonos egyeztetés szükséges!!! Telefon:0670/5116631

Kedvezményes kód

Aki kedvezményes kódban részesül, az a webshopon történő fizetésnél a "kosárban" tudja azt felhasználni. A kódot más formában nem áll módunkban elfogadni.

Kód felhasználása: írja a kódot a "kód megadása" ablakba, majd kattintson a "kód megadása" gombra. A kedvezményt a rendszerünk automatikusan levonja a fizetendő végösszegből. A további információkért érdeklődjön telefonon, vagy e-mailben!