GreenGate Tavasz-nyári kollekció 2020


Már elérhető a Skandi Trend webáruházban a GreenGate vadonatúj tavasz-nyári kollekciója!


Varázslatos új színek, formák és a jól ismert, lendületes „greengate-es” irányvonal az új kollekció fő erőssége. A romantikus és a vintage jegyek mellett bekúszik egy kis modern és elegáns, bohém inspiráció is a kollekciókba.

Ha eddig azt gondoltuk, hogy a romantikus vonalat nem lehet már tetézni, akkor óriásit tévedtünk. A GreenGate Constance white és Gabby white kollekciója, a finoman megtervezett, kecses virágmintákkal felülmúl minden korábbi elképzelést. Talán a két évvel korábbi Camille white kollekció színhatása és kompozíciója, amire leginkább emlékeztetnek ezek az új termékek.  

Bohém romantika


A
bohém romantika kedvelőit is meglepte idén tavasszal a dán cég. Nekik ajánljuk az Ellen white és az Emmaline white kollekciók – élénk színekkel és nagy virágmotívumokkal kombinált darabjait. A visszafogottabb, lágyabb romantikus vonalat kedvelőknek a rózsaszínt előtérbe helyező finomabb virágmintával operáló darabokat a Luna white, Mila whire, Sari white és Viviane white kollekciókat ajánljuk.

A korall szín bűvöletében...


A tavaszi kollekció egyik legjobban eltalált színe a
korall – most több termékcsaládban is megjelenik. A modern stílusú Rigmor kollekció korall csíkjai, az Everyday kollekció varázslatos Alice coral darabjai és a Gate Noir kollekció elegáns Maxime coral porcelán darabjai mind-mind lenyűgözik használójukat.

Art deco - a stílus kötelez!


A GreenGate prémium kollekciója a
Gate Noir elegáns, art deco stílusú termékei most is az arany színnel kombinálja a virág és a modern art deco mintákat. A Maxime kollekció három színben – korall, kék és fekete – stílusos és nagyon jól kombinálható darab lesz minden háztartásban. A sötét alapú, virágmintás Amelie kollekció, mint egy romantikus ébredés illúziója jelenik meg előttünk.

Zero west


A környezetvédelem már hosszú évek óta fontos a dán cég számára. A műanyag termékcsaládok háttérbe szorulása mellett egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak a mindennapok folyamán a természetes anyagból készült
bambusz termékek. Az utazóbögrék és tárolódobozok mellett most már a piknikhez készült tányérokat és poharakat is bambuszból szerezhetjük be.

Bájos minták gyerekeknek….


A GreenGate
gyerekeknek készült kollekciói az első perctől elvarázsoltak minden kisgyerekes szülőt. A legújabb Ellison pale pink és Ellison pale blue kollekciók tengerpartos, napozóágyas motívumokkal díszített darabjait a kisgyerekek is garantáltan imádni fogják.  

Vidámság és harmónia


A tavaszi harmónia jegyében készültek a GreenGate pasztell kék-szürke-fehér színben pompázó
Nicoline és Alva kollekciók. A nyár vidám és önfeledt hangulatát pedig a bájos cseresznye és fagyiminták idézik meg a Cherry white és Isa pale blue és Isa pale pink kollekciókban. A porcelánokon, műanyagokon és bambuszokon át a textilekig megjelenő motívumok és színek tökéletes egységet alkotnak a kollekció egészében. Az idei tavasz-nyári kollekció darabjaival felfrissíthetjük és újjá varázsolhatjuk ismét otthonunkat!