
Isabelle Rose - Nosztalgikus hangulat a konyhában!
Pöttyös hangulatban…
Az Isabelle Rose hitvallása: „A pöttyöket és a virágokat sohasem lehet megunni. A minták jönnek-mennek, de a pöttyök sosem mennek ki a divatból.”
Fedezd fel a szlovén Isabelle Rose nosztalgikus hangulatú pöttyös konyhai kerámiáit! Az ötféle alapszínben elérhető pöttyös kerámia sütőtálak, pitesütők és sütőformák egyszerre teszik élvezetessé és gyönyörködtetővé a konyhai sütés-főzést. A nagymamáink konyháját is megidéző retró, fehér pöttyös kerámia termékek azonnal színt és életet visznek a konyhába!
Élénk, figyelemfelkeltő színek és csodás formatervezett dizájn. A pitesütők bájos hullámzó pereme és a belső fehér kialakítás harmonikus összhatást biztosít. A sütőformák és sütőtálak fogantyús kialakítása nemcsak esztétikai szempontból látványos, de praktikus használatot is biztosít. A nosztalgikus hangulatot nemcsak a hétvégi sütemény készítéseinkbe csempészhetjük be, hiszen a gyártó a mindennapokra is rengeteg varázslatos termékkel kényezteti el rajongóit. A pöttyös és virágmintás porcelán és bambusz teás és kávésbögrék. A zománcozott igazi retró stílusú kávé kiöntő, lábaska és bögre….sokak számára fog dejavu érzést okozni…. A szlovén cég praktikus és nosztalgikus hangulatú konyhai kiegészítőinek egy részét május 4-től megtalálod a Skandi Trend webáruházban! A készletünket folyamatosan bővítjük!



Receptajánlatunk a pöttyös kerámia pitesütőhöz a Rupáner-konyhából! További recepteket találsz Rupáner-Gallé Margó gasztroblogger oldalán: https://rupanerkonyha.cafeblog.hu/ A Rupáner-konyha eddig megjelent Szakácskönyvek meg tudod vásárolni a Skandi Trend webáruházban!
Habkönnyű sült túrógombóc bögrésen
Amikor nem kell túrógombócot főzni a vízben, és morzsát pirítani, de a végeredmény ugyanúgy káprázatos, akkor azért én tudtam örülni
Egészen különleges desszert, ugyanis puha, túrós gombóckák csücsülnek a felfújtszerű, isteni vaníliás, citromos tejfölös sült habban…
Az ember lánya csak hümmög, miközben eszi! A mérce a szokásos 2,5 dl-es bögre! Hozzávalók: A gombóchoz: – 50 dkg túró
– háromnegyed bögre búzadara (12 dkg)
– 2 tojás
– fél bögre porcukor (10 dkg) A tejfölös öntethez: – másfél bögre tejföl (440 g)
– 3 csomag vaníilás cukor (3*12 g)
– 1 citrom leve
– 2 tojás Elkészítése: 1. A túrót a cukorral összetörjük, majd hozzágyúrjuk a két tojás sárgáját és a búzadarát. Kézzel a legegyszerűbb. 2. A megmaradt két tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd azt is hozzáforgatjuk a túrós masszához, és az egészet egy órára hűtőbe tesszük, hogy a búzadara kiadagadhasson. 3. A tejfölös öntet hozzávalóit alaposan összekeverjük. 4. A túrós masszából evőkanálnyi adagokat szaggatunk, majd gombócokat formázunk belőlük, és sütőtálba sorakoztatjuk őket. Én 27 cm átmérőjűt használtam. 5. Rájuk öntjük a vaníliás tejfölt, úgy hogy a gombócokat is lecsorgatjuk vele, majd 180 fokra előmelegített sütőben, alul-felül sütés programon, nagyjából fél óra alatt aranybarnára sütjük. Melegen tálaljuk, porcukorral meghintve! Jó étvágyat!