HŰSÉGPROGRAM

.

A Skandi Trend lakberendezési webáruház megújult honlapján új, három-szintes hűségprogramot vezet be.

.

1. Az első szintenmindenki, aki  a Skandi Trend új weboldalán regisztráló vásárló -5% kedvezményt kap a további webáruházas vásárlásaiból.1 Az így megkapott kedvezmény addig él, amíg a vásárló benne van a Skandi Trend regisztrációs rendszerébe. Amennyiben törli magát valaki a regisztrációs rendszerből elveszik az -5%-os kedvezménye. Abban az esetben sem érvényesíthető az -5%-os kedvezmény, ha csak látogatóként, belépés nélkül adja le valaki a megrendelését!

A régi weboldalon már regisztrált vevőinknek is újra kell regisztrálniuk a új honlapon! 

.

Regisztrált vásárlóink belépés után már az -5%-os kedvezményes árat látják - a kosárban lévő ár tehát már a kedvezményes ár!  Az -5%-os  kedvezmény nem vonható össze más akciós ajánlattal

.

A Skandi Trend webáruház korábbi regisztrált vásárlóinak eddigi pontszámait és a már meglévő kedvezményeit természetesen áthozzuk és jóváírjuk az új weboldalon is! Tehát, aki már eddig is a 10%-os VIP klub tagja volt, Számukra természetesen a -10%-os kedvezményük az új rendszerben is megmarad!

.

2. Második szinten  - a már regisztrált vásárlók hűségét szeretnénk hűségpontokkal jutalmazni. Minden 1000 Ft értékű vásárlás ezután 1 pontot ér. Amennyiben összejön valakinek a rendelései után a 200 pont – automatikusan kap egy 5000 Ft értékű vásárlási kupont tőlünk – amit a következő vásárlásánál tud majd felhasználni – 15.000 Ft-os vásárlás esetén!

.

2A 200 pontonként kapott 5000 Ft-os kuponkód értékét minden esetben a következő webáruházas vagy bolti vásárlásból tudjuk levonni – minimum 15.000 Ft-os vásárlási végösszeg esetén! A kupon értéke készpénzre nem váltható be! A kupon az akciós termékekre nem érvényesíthető! A pontok beváltása két éves intervallumban érvényesíthető. A pontszámaidat belépés után a Saját fiók-ban tudod ellenőrizni!
Bolti beváltás esetén kérjük felmutatni a kuponkódról való visszaigazoló e-mailt.

.

Pontszámítás:

1000 Ft – 1 pont

200 pont – 5000 Ft értékű vásárlási kupon

300 pont - 5000 Ft értékű vásárlási kupon

400 pont - 5000 Ft értékű vásárlási kupon

500 pont - 5000 Ft értékű vásárlási kupon

600 pont - 5000 Ft értékű vásárlási kupon

700 pont - 5000 Ft értékű vásárlási kupon

800 pont - 5000 Ft értékű vásárlási kupon

900 pont - 5000 Ft értékű vásárlási kupon

.

3. Harmadik szinten: A leghűségesebb vásárlóink a pontok gyűjtögetésével – 1000 pontot elérve megkapják az állandó -10%-os kedvezményt.

.

Pontszámítás:

1000 pont – állandó 10% kedvezmény

 .

További tudnivalók:

A pontszámításba csak azok a vásárlási összegek fognak beletartozni, amelyeket a regisztráció után – felhasználónévvel és jelszóval belépve ad le a vásárló… A belépés nélküli, látogatóként leadott rendeléseket a rendszer nem látja, azokat utólag sem tudjuk sajnos jóváírni! Ezért kérünk minden regisztrált és hűségprogramban részt vevő vásárlót, hogy rendelés leadása előtt győződjenek meg, hogy be vannak-e lépve…

Az -5%-os –és a 10%-os kedvezmény nem vonható össze más akciós ajánlattal