House Doctor Limonádés üveg 8,5 liter
  • House Doctor Limonádés üveg 8,5 liter
  • House Doctor Limonádés üveg 8,5 liter

Limonádés üveg 8,5 liter

Ft13,990.00

House Doctor Limonádés üveg 8,5 liter - A stílusos és dekoratív limonádés üveg a nyári hőségben kiváló hűsítő italokkal szolgál!

Quantity

A House Doctor ezt a gyönyörű és egyszerű tárolót készítette a nyári jéghideg italok számára. Az üvegtartály praktikus fedéllel rendelkezik. Töltse fel a tartályt jégkockákkal és csapvízzel.  Adjon hozzá citrom szeleteket, szezonális friss bogyós gyümölcsöt, mentát vagy uborkát és kész is a frissítő limonádé! A limonádé  adagoló ideális  elengedhetetlen kelléke a nyári partiknak is. Az üveg alján található kis csap megnyitásával könnyű a limonádé kitöltése – még a gyermekek számára is.


Méret: 30 cm
Átmérő:20 cm
Űrtartalom: 8,5 liter 
Anyaga: üveg / ABS / szilikon, fém

.

Vázák, lámpások, kosarak, vágódeszkák és sok más modern stílusban megálmodva…

A lakásodra ráférne egy kis „ráncfellvarrás”? Hívj hozzá orvost! Méghozzá skandináv orvost! A dán House Doctor garantáltan megoldja a problémádat! A dán cég letisztult, modern dizájnja egyszerre szemet gyönyörködtető látvány és balzsam a léleknek!

A House Doctor márkát 1999-ben alapította három testvér – Rikke, Gitte és Klaus. Elsődleges céljuk az volt, hogy meghosszabbítsák a szép otthoni kiegészítők élettartamát. Innen egyenes út vezetett ahhoz, hogy ők maguk tervezzék meg és készítsék el azokat a modern és stílusos lakáskiegészítőket, amelyeket jó szívvel és 100 %-os megbízhatósággal ajánljanak. Csodás fém gyertyatartóik, tároló kosaraik, fürdőszobai kiegészítőik és tálalóik igazi, egyedi színt és formát visznek be az otthoni milliőbe. A különleges és stílusos tárgyak hangulatos és otthonos légkört kölcsönöznek otthonának – kockázatok és mellékhatások nélkül!

.

.

      

ET0001

Data sheet

Size
8,5 liter
Colour
átlátszó
Anyag
üveg, fém