Porcelán csésze és alj  Sinja white
  • Porcelán csésze és alj  Sinja white
  • Porcelán csésze és alj  Sinja white

copy of Porcelán csésze és alj Sinja white

Ft6,290.00

GreenGate Porcelán csésze és alj Sinja white - Romantikus és elegáns virágmintás porcelán csésze kistányérral. Idézd meg az angol teadélutánok varázsát! 

Quantity
Last items in stock

GreenGate Sinja White csészéje igazi nőies eleganciával és bájos stílussal kápráztatja el használóját. Az elegáns virágmintával és rózsaszín pöttyökkel díszített porcelán csésze és a hozzá tartozó tányérka az angol teadélutánok világába repít. Az apró sütemény és a keksz se maradjon el a finom kávé mellől!

A Sinja white kollekció egy limitált szériás, prémium kollekciója a dán GreenGate cégnek. 

Anyag: porcelán

Méret: Magasság: 9 cm | Térfogat: 0,27 l

.

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

.

.

STWCUPSIN0106

Data sheet

Size
Méret: Magasság: 9 cm | Térfogat: 0,27 l
Colour
zöld, rózsaszín, fehér
Anyag
Porcelán