Bloomingville Cecile tálaló pot, szürke virágos
  • Bloomingville Cecile tálaló pot, szürke virágos

Cecile tálaló pot, szürke virágos

Ft9,990.00

Bloomingville Cecile tálaló pot, szürke virágos- Dekoratív és praktikus tálaló pot az elegáns asztali terítés nélkülözhetetlen kelléke.

Quantity
Last items in stock

Vidám és vonzó dizájn – kerámia tálaló pot – bambusz kiegészítésű fogantyúval. Stílusos és igazi skandináv hangulatú tálalás.

Mérete: 10 x 10 cm
Átmérő: 17 cm 
Anyaga: kerámia / bambusz
Szín: szürke

.

A Bloomingville márkát  a dán tervező, Betina Stampe a 2000-ben alapította meg a skandináv stílus és életmód iránti szenvedélye miatt. A Bloomingville márka a skandináv közvetlenség sikeres megtestesítője. Sikerének kulcsa a skandináv egyszerűség, a retro és a romantika sikeres kombinációjában rejlik.  A letisztult formavilág és a nosztalgikus hangulat egyszerre érhető tetten termékeikben!

.

A kiváló minőségű és vizuálisan vonzó termékek többsége saját gyártásból származik, és szokatlan vintage stílusú tárgyakkal egészül ki. A stílus mindig terméktípus függő. A termékpalettában fellelhetőek egyrészt a természetes, durva és feldolgozatlan karizmával rendelkező termékek, másrészt a nosztalgikus skandináv csavarral megálmodott termékek. Ezeket egészítik ki a gyönyörű barokk megjelenésű tárgyak reprodukciói, amelyeket a francia Brocante stílus ihletett.

.

 A Bloomingville márka termékeit természetes színek és egyenetlen formák jellemzik. A finom mintákat általában hiába keressük. A Bloomingville termékeket inkább nagyszabású minták, egyszerű nyomatok és egyszínű sorozatok jellemzik.  A kiváló minőségű anyagok és a gyönyörű színek jellemzik a márka minden egyes termékét. Ha különleges dekorációra vágyunk – a Bloomingville-nél garantáltan megtaláljuk. Cseresznye – és ananász dekorációk igazi modern hangulatot csempésznek az otthonokba. Ha az otthon melegségét szeretnénk hangsúlyozni, akkor sem fogunk csalódni, hiszen a Bloomingville takarók minden igényt kielégítenek.

.

.

     

21101558

Data sheet

Size
Mérete: 10 x 10 cmÁtmérő: 17 cm
Colour
szürke, virágos
Anyag
kerámia, fa