Övtáska szürke leveles, fehér barkás
  • Övtáska szürke leveles, fehér barkás
  • Övtáska szürke leveles, fehér barkás
  • Övtáska szürke leveles, fehér barkás
  • Övtáska szürke leveles, fehér barkás
  • Övtáska szürke leveles, fehér barkás

Övtáska szürke leveles, fehér barkás

Ft8,490.00

Delicates Övtáska  szürke leveles, fehér barkás - Divatos és strapabíró őszi hangulatú barkás mintás, softshell alapanyagból készült kis szériás övtáska. 

Quantity
Last items in stock

Mintájában és színeiben is az örök klasszikusoknak hódolunk ezzel a mintával: a fekete-fehér kombináció megunhatatlan és sokarcú. A festői és grafikus minták tökéletes kiegészítői egymásnak: egyszerre bájosak és nőiesek..

Ha azt szeretnéd, hogy kéznél legyen minden, de unod a telepakolt nadrágzsebeket, akkor ideje kipróbálnod az övtáskát. Tökéletes kiegészítője kirándulásoknak, fesztiváloknak vagy nagyvárosi kalandoknak.

A táskák egyedileg tervezett mintákkal, softshell anyagból készülnek.  A transzfer technikának köszönhetően a mintás részek is strapabíróak és moshatóak. A derékpánt csípőméretre alakítható. 80 cm-től 120 cm-ig állítható. A táska hátsó felén cipzáros zseb található, ahova iratokat, értékes apróságokat lehet biztonságosan elrejteni. A táska belseje 2 rekeszt tartalmaz.

Anyaga: Softshell Mesh. Az alapanyag összetétele: 100% vízlepergető poliészter. A mintás anyag összetétele: 100% poliészter. Hevederpántok: 100% polipropilén. Cipzár: YKK

Méretei: 16 cm x 23 cm x 8 cm

Karbantartás:
Az övtáska mosógépben kézi mosás programon tisztítható. Tűztől, parázstól távol tartandó.

Gyártó: Delikates

A három  fős erdélyi kézműves cég – saját maguk által tervezett anyagokból és egyedi szabásminták alapján készíti a kis szériás hátizsákokat, övtáskákat, pénztárcákat és esőkabátokat. A természetben is megtalálható formavilág, színek és minták jelennek meg az egytől-egyig egyedi és utánozhatatlan termékekben. Az erős softshell anyag és az alkalmazott transzfer technika révén táskáik és kiegészítőik nemcsak divatosak és trendik, hanem rendkívül strapabíróak és megbízhatóak is!

    

.

.

      

OVT05

Data sheet

Size
16 cm x 23 cm x 8 cm
Colour
színes
Anyag
softshell