Bloomingville Dekoratív fatojás, sárga
  • Bloomingville Dekoratív fatojás, sárga
  • Bloomingville Dekoratív fatojás, sárga

Dekoratív fatojás, sárga

Ft990.00

Bloomingville Dekoratív fatojás, sárga - Dekoratív, letisztult stílusvilágú fából készült tojások. Különleges húsvéti dekorációk skandináv stílusban megálmodva!

Quantity

Díszítsd a húsvéti asztalod különböző színű és mintájú tojásdíszekkel..  A legszebb, ha az igazi tojások mellé becsempészel néhány természetes anyagból készült tojásdíszt is. A Bloomingville dekoratív húsvéti díszeit rakhatod a fonott kosárba vagy egy dekoratív vázába is. Ne felejtsd ki a kompozícióból a tavaszi virágokat sem!


Méretei: 7 cm 
Átmérő: 5 cm 
Anyaga: nyírfa
Szín: natúr /sárga

.

A Bloomingville márkát  a dán tervező, Betina Stampe a 2000-ben alapította meg a skandináv stílus és életmód iránti szenvedélye miatt. A Bloomingville márka a skandináv közvetlenség sikeres megtestesítője. Sikerének kulcsa a skandináv egyszerűség, a retro és a romantika sikeres kombinációjában rejlik.  A letisztult formavilág és a nosztalgikus hangulat egyszerre érhető tetten termékeikben!

.

A kiváló minőségű és vizuálisan vonzó termékek többsége saját gyártásból származik, és szokatlan vintage stílusú tárgyakkal egészül ki. A stílus mindig terméktípus függő. A termékpalettában fellelhetőek egyrészt a természetes, durva és feldolgozatlan karizmával rendelkező termékek, másrészt a nosztalgikus skandináv csavarral megálmodott termékek. Ezeket egészítik ki a gyönyörű barokk megjelenésű tárgyak reprodukciói, amelyeket a francia Brocante stílus ihletett.

.

 A Bloomingville márka termékeit természetes színek és egyenetlen formák jellemzik. A finom mintákat általában hiába keressük. A Bloomingville termékeket inkább nagyszabású minták, egyszerű nyomatok és egyszínű sorozatok jellemzik.  A kiváló minőségű anyagok és a gyönyörű színek jellemzik a márka minden egyes termékét. Ha különleges dekorációra vágyunk – a Bloomingville-nél garantáltan megtaláljuk. Cseresznye – és ananász dekorációk igazi modern hangulatot csempésznek az otthonokba. Ha az otthon melegségét szeretnénk hangsúlyozni, akkor sem fogunk csalódni, hiszen a Bloomingville takarók minden igényt kielégítenek.

.

.

     

27107179

Data sheet

Size
Mérete: 5 cm
Átmérő: 4 cm
Colour
natúr, sárga
Anyag
nyírfa