House Doctor Kosár  2 darabos szett, szürke/krém
  • House Doctor Kosár  2 darabos szett, szürke/krém
  • House Doctor Kosár  2 darabos szett, szürke/krém

Kosár 2 darabos szett, szürke/krém

Ft18,990.00

House Doctor Kosár  2 darabos szett, szürke/krém - Stílusos tengerifű kosár szett - a természetesség jegyében!

Quantity
Last items in stock

A természetes anyagból készült dekorációs elemek mindog feldobják otthonod hangulatát. A House Doctor tengerifűből készült stílusos szürke-krém mintás kosár szettje nem csak dekorációs elemként, hanem praktikus tárolóként is hasznosítani tudod.

Kis kosár: 34x27 cm; Magassága 25 cm

Nagy kosár: 40x35 cm; Magasság: 30 cm

A fogantyúk bőrből készültek. 

.

Vázák, lámpások, kosarak, vágódeszkák és sok más modern stílusban megálmodva…

A lakásodra ráférne egy kis „ráncfellvarrás”? Hívj hozzá orvost! Méghozzá skandináv orvost! A dán House Doctor garantáltan megoldja a problémádat! A dán cég letisztult, modern dizájnja egyszerre szemet gyönyörködtető látvány és balzsam a léleknek!

A House Doctor márkát 1999-ben alapította három testvér – Rikke, Gitte és Klaus. Elsődleges céljuk az volt, hogy meghosszabbítsák a szép otthoni kiegészítők élettartamát. Innen egyenes út vezetett ahhoz, hogy ők maguk tervezzék meg és készítsék el azokat a modern és stílusos lakáskiegészítőket, amelyeket jó szívvel és 100 %-os megbízhatósággal ajánljanak. Csodás fém gyertyatartóik, tároló kosaraik, fürdőszobai kiegészítőik és tálalóik igazi, egyedi színt és formát visznek be az otthoni milliőbe. A különleges és stílusos tárgyak hangulatos és otthonos légkört kölcsönöznek otthonának – kockázatok és mellékhatások nélkül!

.

.

      

Cq0101

Data sheet

Size
Kis kosár: 34x27 cm; Magassága 25 cmNagy kosár: 40x35 cm; Magasság: 30 cm
Colour
kék, natúr
Anyag
tengerifű