Bloomingville Olof Fogkefetartó szürke
  • Bloomingville Olof Fogkefetartó szürke

Fogkefetartó Olof szürke

Ft1,790.00

Fogkefetartó Olof szürke - Modern és stílusos, geometrikus formavilágú fogkefetartó szürke színben. Elegáns, art deco stílusú fürdőszobai kiegészítők otthonodba!

Quantity
Out-of-Stock

Modern és stílusos kiegészítők a fürdőszobába. A Bloomingville Olof kollekciójának letisztult geometrikus formavilága igazi skandináv hangulatot varázsol a vizes helyiségeidben is!


Méretei: 11 cm 
Átmérő: 7,5 cm
Anyaga: kerámia 
Szín világos szürke

.

A Bloomingville márkát  a dán tervező, Betina Stampe a 2000-ben alapította meg a skandináv stílus és életmód iránti szenvedélye miatt. A Bloomingville márka a skandináv közvetlenség sikeres megtestesítője. Sikerének kulcsa a skandináv egyszerűség, a retro és a romantika sikeres kombinációjában rejlik.  A letisztult formavilág és a nosztalgikus hangulat egyszerre érhető tetten termékeikben!

.

A kiváló minőségű és vizuálisan vonzó termékek többsége saját gyártásból származik, és szokatlan vintage stílusú tárgyakkal egészül ki. A stílus mindig terméktípus függő. A termékpalettában fellelhetőek egyrészt a természetes, durva és feldolgozatlan karizmával rendelkező termékek, másrészt a nosztalgikus skandináv csavarral megálmodott termékek. Ezeket egészítik ki a gyönyörű barokk megjelenésű tárgyak reprodukciói, amelyeket a francia Brocante stílus ihletett.

.

 A Bloomingville márka termékeit természetes színek és egyenetlen formák jellemzik. A finom mintákat általában hiába keressük. A Bloomingville termékeket inkább nagyszabású minták, egyszerű nyomatok és egyszínű sorozatok jellemzik.  A kiváló minőségű anyagok és a gyönyörű színek jellemzik a márka minden egyes termékét. Ha különleges dekorációra vágyunk – a Bloomingville-nél garantáltan megtaláljuk. Cseresznye – és ananász dekorációk igazi modern hangulatot csempésznek az otthonokba. Ha az otthon melegségét szeretnénk hangsúlyozni, akkor sem fogunk csalódni, hiszen a Bloomingville takarók minden igényt kielégítenek.

.

.

     

79605166

Data sheet

Size
Méret: 11 cm Átmérő: 7,5 cm
Colour
szürke
Anyag
kerámia