Bloomingville Toilette Jelzés Női-Férfi
  • Bloomingville Toilette Jelzés Női-Férfi

Toilette Jelzés Női-Férfi

Ft7,490.00

Bloomingville Toilette Jelzés Női-Férfi - Minimalista stílusban készült férfi és női alakot jelképező díszítőelemek. Látványos és praktikus fürdőszobai kiegészítő, irányító ikonok fából!

Quantity
Last items in stock

Minimalista stílusban készült férfi és női alakot jelképező díszítőelemek. Célszerű a használata, ha el akarod kerülni a kellemetlen helyzeteket…

Méret: 3,5 x 1 x 10 cm
Anyaga: fa 
Szín: fekete

.

A Bloomingville márkát  a dán tervező, Betina Stampe a 2000-ben alapította meg a skandináv stílus és életmód iránti szenvedélye miatt. A Bloomingville márka a skandináv közvetlenség sikeres megtestesítője. Sikerének kulcsa a skandináv egyszerűség, a retro és a romantika sikeres kombinációjában rejlik.  A letisztult formavilág és a nosztalgikus hangulat egyszerre érhető tetten termékeikben!

.

A kiváló minőségű és vizuálisan vonzó termékek többsége saját gyártásból származik, és szokatlan vintage stílusú tárgyakkal egészül ki. A stílus mindig terméktípus függő. A termékpalettában fellelhetőek egyrészt a természetes, durva és feldolgozatlan karizmával rendelkező termékek, másrészt a nosztalgikus skandináv csavarral megálmodott termékek. Ezeket egészítik ki a gyönyörű barokk megjelenésű tárgyak reprodukciói, amelyeket a francia Brocante stílus ihletett.

.

 A Bloomingville márka termékeit természetes színek és egyenetlen formák jellemzik. A finom mintákat általában hiába keressük. A Bloomingville termékeket inkább nagyszabású minták, egyszerű nyomatok és egyszínű sorozatok jellemzik.  A kiváló minőségű anyagok és a gyönyörű színek jellemzik a márka minden egyes termékét. Ha különleges dekorációra vágyunk – a Bloomingville-nél garantáltan megtaláljuk. Cseresznye – és ananász dekorációk igazi modern hangulatot csempésznek az otthonokba. Ha az otthon melegségét szeretnénk hangsúlyozni, akkor sem fogunk csalódni, hiszen a Bloomingville takarók minden igényt kielégítenek.

.

.

     

22200023

Data sheet

Size
Méret: 3,5 x 1 x 10 cm
Colour
Black
Anyag
fa