House Doctor WC-papírtartó beton
  • House Doctor WC-papírtartó beton

WC-papírtartó aluminium

Ft13,990.00

House Doctor WC-papírtartó aluminium - A letisztult dizájnú toalettpapír-tartó minimalista ipari formatervezésű, és tökéletesen illeszkedik a nem konformista fürdőszobákhoz enteriőrjéhez.

Quantity
Last items in stock

A letisztult dizájnú toalettpapír-tartó minimalista ipari formatervezésű, és tökéletesen illeszkedik a nem konformista fürdőszobákhoz enteriörjéhez.

Méret: 14,5 x 14,5 x 10 cm 
Anyaga: alumínium
Szín:ezüstös szürke 

.

Vázák, lámpások, kosarak, vágódeszkák és sok más modern stílusban megálmodva…

A lakásodra ráférne egy kis „ráncfellvarrás”? Hívj hozzá orvost! Méghozzá skandináv orvost! A dán House Doctor garantáltan megoldja a problémádat! A dán cég letisztult, modern dizájnja egyszerre szemet gyönyörködtető látvány és balzsam a léleknek!

A House Doctor márkát 1999-ben alapította három testvér – Rikke, Gitte és Klaus. Elsődleges céljuk az volt, hogy meghosszabbítsák a szép otthoni kiegészítők élettartamát. Innen egyenes út vezetett ahhoz, hogy ők maguk tervezzék meg és készítsék el azokat a modern és stílusos lakáskiegészítőket, amelyeket jó szívvel és 100 %-os megbízhatósággal ajánljanak. Csodás fém gyertyatartóik, tároló kosaraik, fürdőszobai kiegészítőik és tálalóik igazi, egyedi színt és formát visznek be az otthoni milliőbe. A különleges és stílusos tárgyak hangulatos és otthonos légkört kölcsönöznek otthonának – kockázatok és mellékhatások nélkül!

.

.

      

SP0400

Data sheet

Size
14,5 x 14,5 x 10 cm
Colour
szürke
Anyag
beton