Tükör körte forma
  • Tükör körte forma
  • Tükör körte forma
  • Tükör körte forma
  • Tükör körte forma

Tükör körte forma

Ft6,990.00

A Little Lovely Company Tükör körte forma - Vidám körtét formázó falra függeszthető tükör, matricákkal kiegészítve gyerekszobák dekorálására. 

Quantity
Last items in stock

Tükröm, tükröm mond meg nékem – ki a legszebb gyerek a vidéken…?  A Little lovely Company bájos körte formájú fali tükre akrilból (perspex) készült, keret nélküli kivitelben. A speciális anyagának köszönhetően húszszor erősebb, mint általában az üveg tükrök. A tükör hátlapján egy pici horog segíti a felfüggesztést a falra. A tükör mellé egy vidám marticaszettet mellékelt a gyártó – amellyel a tükörre lehet ragasztani…

Anyaga: 100% akril (perspex)

Mérete: 24.5 x 39.8 x 0.3 cm

Mellékelve: horog és matricák

.

Vidám és bájos gyerekszobai lámpák, éjszakai fények, tükrök és egyéb gyerekszobai kiegészítők széles választéka. 

A Little Lovely Company céget még 2013 végén két holland anyuka alapította, azzal a céllal, hogy egyedi és megfizethető terméket kínáljanak gyerekes családok számára. A cég mottója „Making Life Lovely”. Az ötletes tervezésű, bájos lámpákkal, tükrökkel és egyéb gyerekszobai kiegészítőkkel a belső tér ragyogását szeretnék kiemelni, hangsúlyozni. A szeretettel és elkötelezettséggel készült termékekkel szeretnék egy kicsit szebbé tenni a világot. Kínálatukban a környezetbarát anyagokból készült lágy fényű lámpák, éjszakai fények, tükrök és sok kreatív és bájos gyerekszobai kiegészítő megtalálható.

.

.

     

MRPESI01

Data sheet

Size
24.5 x 39.8 x 0.3 cm
Colour
ezüst
Anyag
akril, (perspex)


You might also like