Bloomingville kerámia tojásdísz akasztóval Dota
  • Bloomingville kerámia tojásdísz akasztóval Dota
  • Bloomingville kerámia tojásdísz akasztóval Dota

Kerámia tojásdísz akasztóval Dota

Ft2,990.00

Bloomingville kerámia tojásdísz akasztóval - Fehér alapon fekete pötty díszítéssel.  Különleges húsvéti dekorációk skandináv stílusban megálmodva!

Quantity
Last items in stock

Bloomingville - dekoratív lógatható tojásdísz. Fehér alapon pötty díszítéssel. Díszítse fel a kerti fát vagy tegyen egy nagyobb vázába gallyakat és azokra lógasson különböző színű és mintájú tojásokat. Kész is a tökéletes húsvéti dekoráció. 

Méretei: 7 cm 
Átmérő: 5 cm  
Anyaga: kerámia 
Szín: fekete/fehér

.

A Bloomingville márkát  a dán tervező, Betina Stampe a 2000-ben alapította meg a skandináv stílus és életmód iránti szenvedélye miatt. A Bloomingville márka a skandináv közvetlenség sikeres megtestesítője. Sikerének kulcsa a skandináv egyszerűség, a retro és a romantika sikeres kombinációjában rejlik.  A letisztult formavilág és a nosztalgikus hangulat egyszerre érhető tetten termékeikben!

.

A kiváló minőségű és vizuálisan vonzó termékek többsége saját gyártásból származik, és szokatlan vintage stílusú tárgyakkal egészül ki. A stílus mindig terméktípus függő. A termékpalettában fellelhetőek egyrészt a természetes, durva és feldolgozatlan karizmával rendelkező termékek, másrészt a nosztalgikus skandináv csavarral megálmodott termékek. Ezeket egészítik ki a gyönyörű barokk megjelenésű tárgyak reprodukciói, amelyeket a francia Brocante stílus ihletett.

.

 A Bloomingville márka termékeit természetes színek és egyenetlen formák jellemzik. A finom mintákat általában hiába keressük. A Bloomingville termékeket inkább nagyszabású minták, egyszerű nyomatok és egyszínű sorozatok jellemzik.  A kiváló minőségű anyagok és a gyönyörű színek jellemzik a márka minden egyes termékét. Ha különleges dekorációra vágyunk – a Bloomingville-nél garantáltan megtaláljuk. Cseresznye – és ananász dekorációk igazi modern hangulatot csempésznek az otthonokba. Ha az otthon melegségét szeretnénk hangsúlyozni, akkor sem fogunk csalódni, hiszen a Bloomingville takarók minden igényt kielégítenek.

.

.

     

75177818-3

Data sheet

Size
Méretei: 7 cm
Átmérő: 5 cm
Colour
fekete, fehér, arany
Anyag
kerámia