18mm Élefta lila
  • 18mm Élefta lila
  • 18mm Élefta lila
  • 18mm Élefta lila
  • 18mm Élefta lila
  • 18mm Élefta lila

18mm Élefta lila

Ft6,990.00

Muránói üvegékszer 18mm Élefta lila - Különleges, keret nélküli Millefiori virágmintákat megjelenítő üvegmedál egyenesen Olaszországból!

Quantity
Out-of-Stock

Muránói üvegékszer Élefta lila18 mm

Életfa színes virágokkal - lila háttérben - Kitűnő ajándék ballagásra, fiatal, tizenéves lányoknak születésnapra, névnapra - az életfa az életet szimbolizálja. Tökéletes életkezdési ajándék...

Millefiori jelentése ezer virág, a muránói üvegmesterek specialitása. Gyakorlott olasz üvegmesterek készítik ezeket a színes üveggyöngyöket. A különböző színű üvegszálakat és üvegrudacskákat feldarabolják, majd egymás mellé helyezik és kemencébe teszik. A hő hatására az üvegdarabkák egymásba olvadnak és kinyílnak a virágok, üvegmozaikok.

Az Életfa lila medál egy különleges, keret nélküli medál - az üvegmedál hátul, az üvegbe ágyazott diszkrét foglalattal rendelkezik. Minden medálhoz eredetiségi tanúsítvány jár! Ezenkívül dísztokot és bőrláncot adunk ajándékba minden medál mellé! 

A medálok egyenesen Olaszországból, Muránóból érkeznek!

Méret: 18 mm

.

Az egyedi szín- és formavilágot felvonultató ezüst keretbe foglalt üvegmedálok egy évszázadok óta ismert és népszerű technika alkalmazásával készülnek. A Millefiori – ezer virág technika a Muránói üvegmesterek specialitása. Ezeket a csodás üveggyöngyöket gyakorlott üvegmesterek készítik.A különböző színű üvegszálakat, üveg rudakat feldarabolják, egymás mellé helyezik, majd kemencébe teszik. A hő hatására az üvegdarabkák egymásba olvadnak és kinyílnak a virágok, üvegmozaik. Nincs két egyforma darab. Minden medál egyedi és megismételhetetlen! Tökéletes ajándék minden alkalomra. Elegáns és stílusos kiegészítője a ruhatárnak! .

.

Muranoi1.jpg Muranoi3.jpg Muranoi4.jpg Muranoi2.jpg

Mur079

Data sheet

Size
18 mm
Colour
lila
Anyag
üveg, ezüst