• -50%
Porcelán tejes kancsó Nancy red 0,4 liter
  • Porcelán tejes kancsó Nancy red 0,4 liter

Porcelán kancsó 0,4 Liter Nancy red

Ft5,990.00
Ft2,995.00 - 50% kedvezménnyel

GreenGate Porcelán kancsó Nancy red - Ünnepi hangulatú, piros mintás porcelán kancsó. A négy decis kancsó ideális tej, öntetek, szószok felszolgálására az étkezőasztalon. Skandináv lakberendezési kiegészítők online - skanditrend.hu

Quantity

GreenGate Nancy red fül nélküli porcelán kancsója kiváló a főételekhez elkészített szószok és öntetek esztétikus és dekoratív felszolgálására. A karakteres piros kancsó az asztalod egyik legszebb eleme lesz.

Térfogat: 0,4 l

Magasság: 13 cm

Anyaga: porcelán

.

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

.

.

STWJUG04NAN1006

Data sheet

Size
0,4 liter
Colour
Red
Anyag
Porcelán