Fali fogas Szív, virágmintás Ruby petite pale pink
  • Fali fogas Szív, virágmintás Ruby petite pale pink
  • Fali fogas Szív, virágmintás Ruby petite pale pink

Fali fogas Szív, virágmintás Ruby petite pale pink

Ft2,490.00

GreenGate Fali fogas Szív, virágmintás Ruby petite pale pink - Praktikus és dekoratív szív alakú, virágmintás fali fogas gyerekszobákba.

Quantity
Last items in stock

Praktikus és dekoratív fali fogas gyerekszobákba. Tökéletes tornazsák, dzseki vagy sapka számára - a GreenGate Ruby Petit Pale Pink szív alakú, romantikus hangulatú gyerekszobai fali fogasa. Egy kedves és vidám kiegészítője a lányos gyerekszobáknak.  A finom rózsaszín színvilág  könnyen kombinálható más bútorokkal és dekorációs elemekkel.  A fali kampón lévő szív alakzatban lévő aranyos kis virágok különleges figyelemfelkeltő hatásúak!


Anyaga: fa, fém

Magasság: 15 cm | Szélesség: 4,5 cm | Hossz: 10,5 cm

.

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

.

.

WOOKHORUP1908

Data sheet

Size
10,5×4,5 cm
Colour
rózsaszín, fehér
Anyag
fa, fém


You might also like