House Doctor Újságtartó, szürke
  • House Doctor Újságtartó, szürke
  • House Doctor Újságtartó, szürke

Újságtartó, szürke

Ft14,990.00

House Doctor Újságtartó, szürke - Skandináv stílusú, stílusos és modern szürke színű fém újságtartó. 

Quantity
Last items in stock

Tárolja a magazinokat stílusosan a House Doctor gyönyörű újságtartójával.  A tároló egy lenyűgöző, vasból készült légies drót dizájnnal van megtervezve. A szürke szín dinamikus megjelenésű, ami szép hangulatot teremt otthonában. 

A magazintartó lábakkal rendelkezik, így a padlóra helyezhető. Rakd a kanapé vagy a kedvenc foteled mellé a nappaliban, hogy mindig a kezed ügyében lehessenek a magazinjaid. 

Méret: 37 x 27 x  37 cm
Anyaga: fém
Szín: szürke

.

Vázák, lámpások, kosarak, vágódeszkák és sok más modern stílusban megálmodva…

A lakásodra ráférne egy kis „ráncfellvarrás”? Hívj hozzá orvost! Méghozzá skandináv orvost! A dán House Doctor garantáltan megoldja a problémádat! A dán cég letisztult, modern dizájnja egyszerre szemet gyönyörködtető látvány és balzsam a léleknek!

A House Doctor márkát 1999-ben alapította három testvér – Rikke, Gitte és Klaus. Elsődleges céljuk az volt, hogy meghosszabbítsák a szép otthoni kiegészítők élettartamát. Innen egyenes út vezetett ahhoz, hogy ők maguk tervezzék meg és készítsék el azokat a modern és stílusos lakáskiegészítőket, amelyeket jó szívvel és 100 %-os megbízhatósággal ajánljanak. Csodás fém gyertyatartóik, tároló kosaraik, fürdőszobai kiegészítőik és tálalóik igazi, egyedi színt és formát visznek be az otthoni milliőbe. A különleges és stílusos tárgyak hangulatos és otthonos légkört kölcsönöznek otthonának – kockázatok és mellékhatások nélkül!

.

.

      

SP0411

Data sheet

Size
Méret: 37 x 27 x 37 cm
Colour
szürke
Anyag
fém