copy of VLUV Ülőlabda piros 65 cm

Ft39,990.00

VLUV Ülőlabda piros 65 cm - Prémium minőségű, szövet bevonatos, ergonómikus ülőlabdák - ha számít Neked az esztétika is!

A Vluv piros ülőlabdára előrendelést tudunk felvenni! Kiszállítás ebben az esetben kb. 4 hét!

Quantity
Last items in stock

Felfújható ülőlabda piros- kárpitos szövetbevonattal. Ergonomikus termék.

Egész nap az íróasztal mellett ülsz? Fáj a hátad és a derekad? A prémium kategóriás szövetbevonatos ülőlabda ergonómikus kialakítása révén egész nap biztosítja számodra a helyes testtartást. A luxus megjelenésű, LEIV anyagból készült, kiváló minőségű, lélegző és tartós poliészter bevonata révén a labda esztétikailag is tökéletes látványt nyújt majd az irodában vagy otthonodban!

Az ülőlabda két részből áll. A belső felfújható ftalátmentes PVC labdából és a külső, kifejezetten erős, robusztus poliészter kárpitból áll – amely kettős varrása révén rendkívül tartós. Az elgurulást egy speciális varrásgyűrű akadályozza meg. A labda praktikus fogantyúval is rendelkezik, ami megkönnyíti az ülőlabda mozgatását. Az ülőlabdához használati útmutató és pamut hordozótáska is jár. A belső labda felfújása egyszerű bicikli pumpával is lehetséges. 

Az ülőlabda 155 cm-175 cm testmagasságig kényelmes, max terhelhetősége 120 kg. 

Magassága: 65 cm

Szélessége: 65 cm

Szín: piros

Anyaga: LEIV poliészter, ftalátmentes PVC

.

A német cég termékei a tökéletességet, az időtlenséget és az eleganciát sugározzák. Termékeikben a forma és a funkció szorosan összefügg. Ennek eredménye pedig nem más, mint a tisztaság, a hitelesség és a funkcionalitás. 

.

           

SBV-004.65RU

Data sheet

Size
Átmérő: 65 cm
Colour
piros
Anyag
PVC, poliészter


You might also like