• -20%
Porcelán bögre Dot red/gold
  • Porcelán bögre Dot red/gold
  • Porcelán bögre Dot red/gold
  • Porcelán bögre Dot red/gold

Porcelán bögre Dot red/gold

Ft3,890.00
Ft3,112.00 - 20% kedvezménnyel

GreenGate porcelán bögre Dot red/gold - Elegáns, fehér alapon piros pöttyös bögre, arany széllel kombinálva. Induljon egy finom latte kávéval a napod!

Quantity

A GreenGate Dot red kollekciójának elegáns, arany peremes latte bögre változata. A fehér alapon piros pöttyök garantáltan mosolyt csalnak még a nyűgös reggeleken is az arcodra. Túró rudi rajongóknak tökéletes ajándékötlet. A Latte - foganytú nélküli változatot nemcsak a reggeli kávéhoz tudod használni, de ideális kisebb adag müzli elkészítéséhez, vagy nyáron a fagyi tálalásához is!

Méret: 9,2×8,7 cm

Térfogat: 2,5 dl

Anyaga: porcelán

Az arany perem miatt mosogatógépben és mikróban nem ajánlott a használata!

.

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

.

.

STWCCUDOT1006

Data sheet

Size
Méret: 9,2×8,7 cmTérfogat: 2,5 dl
Colour
piros, arany
Anyag
Porcelán