Advent candle 1-4 white w/red numbers
  • Advent candle 1-4 white w/red numbers
  • Advent candle 1-4 white w/red numbers

Advent candle 1-4 white w/red numbers

Ft4,990.00

Ib laursen Advent candle 1-4 white w/red numbers

Quantity

Advent candle 1-4 white w/red numbers

This stylish Advent candle 1-4 from Ib Laursen is the perfect candle to give you many hours of candlelight during the Christmas season. An advent wreath is almost mandatory during christmas time, but not everyone has enough space for a pompous Advent wreath! Then this 1-4 advent candle is the answer! This Advent candle is perfect for small homes, offices or restaurant who wants to celebrate the Christmas season in style. The white advent candle is designed with red numbers 1-4 and has a burning time of up to 80 hours. The Advent candle can be lit during the meal or for contemplative winter evenings by candlelight.

Size: H: 20 cm  Ø: 6 cm

Material: Paraffin

.

Dánia legrégebbi városa Ribe – itt található az Ib Laursen cég központja. A családi tulajdonban lévő cég nevét magáról az alapítóról kapta. Az Ib Laursen termékek már évtizedek óta nélkülözhetetlen kiegészítői a skandináv háztartásoknak.
A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

IbLaurse3n.jpg IbLaursen2.jpg IbLaursen.jpg Ib5.jpg

76622-11

Data sheet

Size
Colour
Anyag