Couch red, Mouse
  • Couch red, Mouse
  • Couch red, Mouse

Couch red, Mouse

Ft7,990.00

Maileg Couch red, Mouse 

Quantity

A perfect place for your small Maileg friends to take a rest. It fits nicely into the Maileg Gingerbread House. The couch is delivered flat packed and is easy to fold and assembly.

Size:Mouse

Height: 8 cm

Width: 11 cm

Recommended age: +3 Year

Wash: 30°C

Material: Linen / Rayon

Filling: Polyester

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
11-2409 -00

Data sheet

Size
Height: 8 cm Width: 11 cm
Colour
red
Anyag
linen