Bag w. Beach essentials
  • Bag w. Beach essentials
  • Bag w. Beach essentials
  • Bag w. Beach essentials

Bag w. Beach essentials

Ft7,990.00

Maileg Bag w. Beach essentials

Quantity

Bag w. Beach essentials

Vacation time. This small bag includes all must-have for a day in the sun: sunscreen and 2 sodas. All made in miniature size that fits the smallest Maileg friends. Please note that the sunscreen and soda cans can not be opened.


Height : 7 cm
Age: 3 years & up
Washing instruction: Surface wash
Material: cotton/polyresin

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
11-1305-00

Data sheet

Size
9 cm
Colour
blue, red, yellow
Anyag
metal


You might also like